Kitset K189 Clamp Mount Yakima

Kitset K189 Clamp Mount Yakima

Yakima
€ 40,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 9419711701891
 • Kitset
 • Merk: Yakima
 • Type: Clamp mount
 • Typenummer: K189
 • Inhoud: 4 Stuks
 • Afbeelding is een voorbeeld
 • Heldere en eenvoudige installatie
 • Kitset voor montage op een normaal dak
 • Te gebruiken in combinatie met Yakima dakdragers
€ 40,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Deze Kitset Clamp Mount is bedoeld om dakdragers te bevestigen op een "normaal" dak. Daarmee wordt een dak zonder vaste bevestigingspunten of dakrails bedoeld. Met behulp van de kitset kunt u de dakdragers op het dak van uw auto klemmen. Hierna is het mogelijk een dakkoffer of fietsendrager erop te monteren. Houdt u wel rekening met de maximlae draagkracht van de drager, deze is namelijk afhankelijk van het type auto. Raadpleeg hiervoor uw instructieboekje. Met behulp van de keuzehulp op onze website, bent u in staat gemakkelijk de juiste combinatie dakdrager en kitset voor uw auto uit te zoeken.


 

Yakima

Het Amerikaanse Yakima is opgericht in 1979 door Steve Cole en Don Banducci. Deze twee pioneers hadden de visie om het vervoeren van recreatieve sportuitrusting zo eenvoudig mogelijk te maken. Het bedrijf begon aanvankelijk klein, maar is jaren later uitgegroeid tot een gigant op het gebied van dakdragers, dakkoffers en alles wat u nodig heeft voor het veilig transporteren van uw uitrusting. De producten van Yakima combineren kwaliteit met design en dit is duidelijk terug te zien in ieder uniek product. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook