Weissenfels

Weissenfels is een Italiaanse fabrikant van hoge kwaliteit sneeuwkettingen. Weissenfels begon 30 jaar geleden en is gespecialiseerd in metalen producten. Het valt onder Walmec S.p.A., wat een bekende speler is op het gebied van luchtgereedschap zoals verfpistolen voor de autoschadeherstelbranche. Weissenfels combineert de laatste technologische ontwikkelingen op de markt met eigen innovaties en een groot gebruiksgemak. Zelfs haar meest eenvoudige ketting is voor iedereen eenvoudig te monteren. De producten zijn TÜV en Önorm gecertificeerd en kennen een hoge kwaliteitsstandaard tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij het handige Clack & Go zelfspansysteem dat op de meeste Weissenfels sneeuwkettingen standaard geleverd wordt is de montage niet alleen razendsnel, maar ook nog eens voor iedereen zeer goed te doen. Het gebruiksgemak, de afwerking, de styling en de duurzaamheid zullen u overtuigen van de kwaliteit van Weissenfels. Voor de incidentele gebruiker is de Weissenfels Tecna een prachtige ketting, maar ook voor moderne auto's met krappe wielkasten en kwetsbare velgen heeft Weissenfels zeer betrouwbare sneeuwkettingen in huis die u eenvoudig kunt bestellen bij Autotoebehoren.com.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

Weissenfels sneeuwkettingen

Autotoebehoren.com heeft een ruim assortiment sneeuwkettingen van het Italiaanse merk Weissenfels. De geschiedenis van dit bekende merk gaat 30 jaar terug. In de afgelopen jaren heeft Weissenfels zich ontwikkeld als een betrouwbaar merk dat kwalitatief zeer hoogwaardige producten levert. Heeft u bepaalde wensen voor uw sneeuwkettingen van Weissenfels? Gebruik dan de filter links in beeld. Klik op een van bovenstaande producten om meer informatie te lezen over de sneeuwketting en om Weissenfels direct online te kopen.