Materiaal
Kleur
Poetshulpmiddel
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Poetshulpmiddelen

Wanneer u zelf uw auto gaat wassen, heeft u aan de traditionele emmer met spons en een zeem niet meer genoeg. Deze klassieke wasproducten hebben tegenwoordig gezelschap gekregen van moderne alternatieven als de wash mitt, de velgenborstel en de microvezeldoek; stuk voor stuk hebben zij als doel het veilig verwijderen van vuil en het voorkomen van krassen. Om eventuele krassen en oneffenheden in uw lak professioneel te kunnen verwijderen, biedt Autotoebehoren tevens een breed assortiment producten om machinaal polijsten mogelijk te maken.

Het verschil tussen een auto die vandaag schoon is en één die dat ook voor weken blijft zit hem in de producten die u gebruikt en de hulpmiddelen waarmee u ze aanbrengt. Autotoebehoren.com biedt een breed assortiment van de meest actuele poetsproducten en hulpmiddelen waarmee de professionaliteit van het poetsbedrijf naar de oprit of garage thuis wordt gebracht.

Poetshulpmiddelen

Om uw auto krasvrij schoon te maken en te houden heeft Autotoebehoren.com een zeer breed assortiment aan hulpmiddelen: microvezeldoeken, applicator pads, sponzen, zemen, borstels, emmers, tassen... Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Gebruik het filter links in beeld om het juiste product te selecteren. Klik op bovenstaande producten voor meer informatie of om uw producten direct online te bestellen.