RUD

alle producten van RUD

RUD is de wereldmarktleider op het gebied van sneeuwkettingen. Het merk is opgericht in 1828 in Duitsland. Sinds 1875 zijn zij begonnen met het produceren van sneeuwkettingen. Het merk loopt inmiddels ruim 140 jaar voorop met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is RUD in het bezit van verschillende prijzen en medailles. Bekijk op onderstaande pagina het hele assortiment RUD sneeuwkettingen.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

In ons assortiment vindt u onder andere de RUD Easy2Go, de revolutionaire RUD Hybrid en de RUD Centrax loopvlak sneeuwkettingen. Het merk RUD staat vandaag de dag bekend als een wereldwijde speler op de sneeuwkettingen markt. Het merk houdt zich sterk bezig met innoveren, waardoor de kwaliteit optimaal blijft.