Reflectiekleding

Reflectiekleding is werkelijk onmisbaar in uw auto. Mocht u met pech langs de weg komen te staan dan kan u uw zelf in ieder geval zichtbaar maken om nog meer gevaarlijke situaties te voorkomen. Onze reflectiekleding kenmerkt zich door het gebruik van felle, opvallende kleuren en reflecterende strepen waardoor u nog meer opvalt.

Starten & Slepen

Het zal u maar gebeuren, langs de weg komen te staan met bijvoorbeeld een lege accu. Hier vindt u de beste startkabelsets van onder andere het kwaliteitsmerk Carpoint. Naast startkabel zijn hier ook stevige sleepkabels te vinden. In een aantal landen is het hebben van sleepkabels tegenwoordig zelfs verplicht om in uw auto te hebben.

Noodhamers

Op Autotoebehoren.com vindt u niet alleen alles voor uw auto, maar ook voor uw veiligheid. In ons assortiment vindt u verschillende noodhamers van de merken Carpoint en Lifehammer. Met deze veiligheidshamer kunt u in geval van nood de auto snel verlaten. De hamer is eenvoudig te bevestigen en is direct na gebruik opnieuw te gebruiken.

Sneeuwkettingen

Op Autotoebehoren.com vindt u een uitgebreide collectie sneeuwkettingen. De kwaliteitsmerken Thule, Carpoint en Pewag bieden sneeuwkettingen voor verschillende bandenmaten. De producten kenmerken zich door de hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. Het bestellen van de sneeuwkettingen gaat snel en is erg eenvoudig. Wilt u een veilig, maar makkelijker alternatief? Bekijk dan eens de sneeuwsokken!

Autostoeltjes

Autotoebehoren.com heeft een breed assortiment autostoeltjes van bekende kwaliteitsmerken zoals Maxi Cosi en Cybex in het assortiment. Het is belangrijk dat u het juiste autostoeltje voor uw kindje uitzoekt door te selecteren op leeftijd, gewicht en/of lengte van uw kindje. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

EHBO-Sets

De veiligheid van u en de andere inzittenden staat uiteraard altijd voorop bij het autorijden. Aan die veiligheid heeft u zelf ook een bijdrage. Zo kunt u namelijk op Autotoebehoren.com verschillende middelen vinden om de autorit voor u en medepassagiers veiliger te maken. Mocht u onverhoopt in een noodsituatie terecht komen, dan vindt u op Autotoebehoren ook een groot assortiment hulpmiddelen waarmee u uzelf in veiligheid kunt stellen, zoals de EHBO-koffers.