Konig

alle producten van Konig

König is in 1966 opgericht in de Italiaanse Alpen. In dit gebied zijn sneeuwkettingen namelijk vaak nodig door hevige sneeuwval. Het bedrijf kan door deze ervaring sneeuwkettingen van zeer hoge kwaliteit bieden. De producten worden voordat ze op de markt worden gebracht grondig getest, om zo altijd het beste product op de markt te leveren. De kernwaarde van König is dan ook het produceren van artikelen die het leven makkelijker maken.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

König Sneeuwkettingen

König is al sinds 1966 actief op de markt. Een droeg het merk de naam 'Thule', maar recentelijk is deze terug veranderd naar König. Het merk produceert kwaliteitsproducten, die vooraf microhardheids- en metallografische tests ondergaan. Zo wordt onderzocht of de sneeuwkettingen perfect zijn en voldoende veiligheid bieden tijdens het rijden in de sneeuw. Het merk beschikt dan ook over UNI 11313, Ö-Norm V 5119 en Ö-Norm V 5117 certificeringen. Indien u meer informatie wil over een bepaalde sneeuwketting, klikt u op bijbehorende afbeelding.