Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Cybex

Cybex

Het merk Cybex combineert design en gebruiksgemak in al haar producten en maakt autostoeltjes voor baby's tot kinderen van 12 jaar. De autostoeltjes van Cybex zijn hoogwaardig van kwaliteit, waardoor uw kind gegarandeerd comfortabel en zeer veilig in de auto zit. Kenmerkend is de gepatenteerde hoofdsteun die zodanig is ontworpen dat het hoofd van het kind altijd op de juiste plek blijft liggen, zelfs tijdens het slapen. Dit is niet alleen veilig, maar ook goed voor de rug en nek van uw kind. De autostoelen van Cybex zijn uitermate geschikt voor lange autoritten.

Cybex autostoel

Cybex maakt autostoeltjes voor baby´s en kinderen. Doordat de stoelen van hoogwaardige kwaliteit zijn zit uw kind altijd comfortabel en veilig in de auto. Doordat de stoelen ontworpen zijn met een gepatenteerd hoofdsteun blijft het hoofd van uw kind altijd op de juiste plek liggen. Dit geeft een veilig gevoel maar is ook goed voor de rug en de nek van uw kind. Door het fijne comfort zijn de stoelen zeker geschikt voor een lange autorit.

Cybex kinderstoel

Naast autostoelen voor baby´s ontwerpt Cybex ook kinderstoelen. Deze bieden nog steeds hetzelfde comfort en veiligheid aan voor uw kind. Daardoor zijn de stoelen uitermate geschikt voor een lange autoreis. Op autotoebehoren vind u een ruim assortiment autostoelen aan. Daarnaast zit er niet alleen verschil in de modellen maar ook in kleur. Of u nu kies voor een zwarte of gekleurde, bij het merk Cybex bent u aan het juiste adres voor een veilige autoreis voor uw kind.