Husky

Het merk Husky staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de sneeuwkettingen van Husky een populair alternatief vormen ten opzichte van de duurdere topmerken. U kunt met de sneeuwkettingen van Husky dus met een gerust hart op pad.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

Wanneer u op wintersport gaat kunnen sneeuwkettingen goed van pas komen óf zijn deze zelfs in veel landen verplicht. Wilt u liever niet de volle prijs betalen dan bent u bij Husky aan het juiste adres. Dit merk biedt namelijk sneeuwkettingen tegen een zeer scherpe prijs aan zonder dat u bang hoeft te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Kortom, ga veilig op reis en voorkom problemen onderweg met de sneeuwkettingen van Husky.