Pewag

alle producten van Pewag

Pewag is een van de oudste kettingproducenten ter wereld. De historie terug gaat tot aan de 15e eeuw. Dat het bedrijf al zo'n lange tijd bestaat, zegt veel over de kwaliteit van de innovatieve producten waaruit de huidige range bestaat. Pewag is wereldleider op het gebied van kettingen. Het maakt kettingen voor de hijsindustrie, maar ook enorme kettingen voor grote trucks die door steengroeves rijden en hun dure banden moeten beschermen. Met deze kennis maakt Pewag zeer hoge kwaliteit kettingen. Het bedrijf blijft bezig met het opbouwen van expertise doordat het zich focust op meerdere afzetmarkten en zo continue de opgedane ervaring toepast in andere sectoren. Pewag is de producent van de eerste sneeuwketting ooit en die ervaring heeft het door middel van de nieuwste technische ontwikkeling over weten te dragen naar deze tijd. Sneeuwkettingen zijn onmisbaar wanneer u op wintersportvakantie gaat. Daarom vindt u op Autotoebehoren een ruim assortiment sneeuwkettingen van dit onbetwiste A-merk van de hoogste kwaliteit en met bovendien een uitstekend gebruiksgemak.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

Sneeuwketting Pewag

Al vanaf 1974 is Pewag aanwezig op de Beneluxmarkt. Door de jarenlange ervaring kan gezegd worden dat Pewag zich heeft bewezen als een betrouwbare en zekere partner op het gebied van sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen van Pewag zijn van hoogwaardige kwaliteit en hiermee gaan de sneeuwkettingen jarenlang mee. Om een keuze te maken is het gemakkelijk om de filter links in beeld te gebruiken. Hier kunt u uw wensen voor een Pewag sneeuwketting aangeven. Door op een van bovenstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer lezen en de Pewag sneeuwketting direct online kopen.