Maggi

Maggi is een Italiaanse producent van sneeuwkettingen. Italië is niet alleen het land van de pasta en de gelati, maar in de winter is het ook het land van de sneeuw. Door sneeuwval en vorst in combinatie met het bergachtige landschap is de sneeuwketting hier een graag geziene gast die niet alleen in de kofferbak ligt, maar ook regelmatig op de proef wordt gesteld. In deze omstandigheden maakt Maggi al tientallen jaren haar beproefde sneeuwkettingen, van waaruit het in 65 landen verkocht wordt. Autotoebehoren.com selecteerde Maggi voor u vanwege de uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

Maggi sneeuwkettingen

Autotoebehoren.com heeft een ruim assortiment Maggi sneeuwkettingen. Deze sneeuwkettingen worden geproduceerd in Italië door de producent Maggi. Dit is een zeer bekend en kwalitatief goed merk dat al jaren sneeuwkettingen levert. De sneeuwkettingen worden in 65 landen verkocht en is hiermee een grote leverancier van sneeuwkettingen in de autowereld.