Alles over Carbags

Carbags

Carbags is een bedrijf van Nederlandse bodem dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve bagagesystemen voor de auto-industrie. Het bedrijf levert reistassensets op maat voor een tal van autotypes. Hierdoor kunt u uw auto altijd snel, compact en overzichtelijk inladen en hoeft u uw spullen nooit meer ergens los tussen te proppen.

De tassen van Carbags worden gemaakt van een zwaarder materiaal dan het materiaal waar weekendtassen normaal van worden gemaakt. Bovendien zijn Carbags tassen voorzien van dikke ritsen en beschikken deze over een oogje waaraan u een slotje kunt bevestigen. Kortom, duurzame kwaliteit wordt gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Reistassen op maat

Hoeveel tassen krijg ik?
Een set reistassen van Carbags bestaat doorgaans uit een set van 3 of 6 reistassen. De tassen worden bij een set van zes stuks verdeeld in 3 ruime trolleys en 3 handtassen. De trolleys zijn voorzien van een uitschuifbaar handvat en wieltjes en bieden ruimte aan een grote hoeveelheid spullen. De handtassen hebben geen wieltjes, maar beschikken over een handgreep en een verstelbare schouderband, waarmee u uw spullen toch nog eenvoudig kunt vervoeren.

Hoe ruim ik mijn auto het beste in?
De drie trolleys dienen als onderlaag en deze legt u dan ook naast elkaar op de bodem van uw kofferbak. Daarbovenop stapelt u de drie handtassen. Samen vullen de tassen en trolleys dan precies uw kofferruimte op, zodat u deze nog goed af kunt sluiten met de hoedenplank. Het resultaat hiervan is dat u geen last meer hebt van loze ruimte in uw kofferbak en u dus ook geen losse spullen overal tussen hoeft te proppen. Ideaal voor weekendjes weg of een wintersportvakantie!

De Carbags reistassen zijn volledig opvouwbaar en daardoor compact op te bergen. Niet alleen handig thuis, maar ook fijn als u weinig ruimte hebt op uw vakantieadres.

Is er voor iedere auto een carbags set?

Tassen voor meer dan 250 modellen

Carbags biedt op maat gemaakte reistassen voor meer dan 250 automodellen. Deze zijn precies aangepast op de maat van uw kofferbak, dus bij sommige autotypes zijn de tassen lang en smal, terwijl bij andere types de tassen juist kort en breed zijn. Eén ding is zeker: als u het geschikte automodel kiest, passen de tassen altijd.

Heeft u een kleine auto? Dan kan het zijn dat u niet 6, maar 4 of 3 tassen krijgt, omdat meer tassen simpelweg niet in de kofferbak passen. Dit staat altijd duidelijk per autotype beschreven bij het product.

Veel verkochte producten: