Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Thule Producten

Alle Thule producten

Thule produceert haar producten voor de echte avonturier. In ons assortiment vindt u verschillende dakdragers, fietsdragers en dakkoffers met bijbehorende sleutels en accessoires. Met deze artikelen kunt u uw mountainbike of ski's eenvoudig en onbezorgd meenemen op vakantie. De uitstekende kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat u uw eigen Thule producten jaren kunt gebruiken, waardoor u onvergetelijke herinneringen op kunt doen.

Thule easyfold

Met de fietsendragers van het Zweedse kwaliteitsmerk neemt u uw fiets of mountainbike eenvoudig mee op ieder avontuur. In de fietsendragers zijn verschillende handigheidjes verwerkt die het bevestigen van uw fiets vergemakkelijken. Dit maakt de fietsendragers erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De uitstekende kwaliteit van het materiaal zorgt er daarnaast voor dat u uw eigen Thule fietsendrager jarenlang kunt gebruiken. Zo kunt u vele onvergetelijke fietsvakanties beleven.

Dakkoffer thule

Met een dakdrager van Thule bent u klaar voor ieder avontuur. U kunt uw dakkoffer, fietsendrager of skidrager pas bevestigen als u de juiste dakdrager gevonden heeft. In onze Thule collectie vindt u een geschikte dakdrager voor ieder automerk of -model. De dakdragers zijn eenvoudig te bevestigen, waardoor u gemakkelijk meer bagage mee kunt nemen. U vindt de dakdragers op deze pagina door gebruik te maken van de handige filters, maar u kunt ook hier klikken voor de hele collectie.