Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Thule Dakkoffer

Thule dakkoffer

In onze uitgebreide Thule collectie vindt u ook dakkoffers terug. Dakkoffers zijn ideaal voor op vakantie omdat u hierin uw grotere spullen kunt plaatsen die anders teveel ruimte innemen in de achterbak. Zo kunt u onbezorgd al uw favoriete spullen meenemen op vakantie. Op deze pagina vindt u naast dakkoffers ook dakkofferaccessoires. Bekijk de producten dus snel en kies uw favoriet!

Thule Motion XT

De dakkoffers uit de Motion XT serie van hebben een stijlvol design en zijn geschikt voor het vervoeren van verschillende spullen. Zo kunt u uw ski's in de dakkoffers plaatsen als u op wintersport gaat, maar kunt u ook uw strandstoeltjes erin kwijt als u op zomervakantie gaat. De dakkoffers uit deze serie zijn erg gebruiksvriendelijk, waardoor u er jarenlang plezier aan kunt beleven. U kunt de Motion XT serie vinden door gebruik te maken van de filters. Hier staat Motion onder de series.

Dakkoffer Thule

Op Autotoebehoren vindt u een uitgebreid aanbod dakkoffers voor veel verschillende soorten auto's. De collectie bestaat uit dakkoffers van verschillende series, afmetingen, materialen en kleuren. Zo vindt u compacte zwarte koffers uit de Force XT serie of high performance koffers uit de Vector serie. Er is voor iedere vakantie, elke gelegenheid en iedere auto de perfecte dakkoffer. Installatie en gebruik zijn bij Thule erg belangrijk. Zo is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de meest makkelijke en gebruiksvriendelijke systemen. Dit zorgt ervoor dat u de dakkoffers gemakkelijk installeert en eenvoudig gebruikt.