Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Thule Fietsendrager

Thule fietsendrager

In onze Thule collectie vindt u verschillende fietsendragers die geschikt zijn voor ieder automerk of -model. De fietsdragers zijn eenvoudig te bevestigen op de dakdragers uit onze collectie, waardoor u uw eigen fiets of mountainbike eenvoudig mee kunt nemen op vakantie. Op deze pagina vindt u naast fietsdragers ook bijbehorende accessoires. Bekijk de pagina dus snel en kies uw favoriet.

Fietsendrager Thule

Met de fietsendragers van het Zweedse kwaliteitsmerk Thule kunt u onbezorgd op fietsvakantie. Op deze pagina vindt u verschillende fietsendragers, die geschikt zijn voor meerdere fietsen, maar ook voor uw mountainbike. Zo kunt u met uw eigen fietsendrager uw mountainbike vervoeren naar uw favoriete bestemmingen om hier onvergetelijke avonturen te beleven. In ons assortiment vindt u verschillende accessoires die het gebruiksgemak van uw eigen Thule fietsendrager zullen verbeteren.

Thule fietsendragers

Op Autotoebehoren vindt u een uitgebreide collectie fietsendragers voor veel verschillende soorten auto's. De fietsendragers van het Zweedse kwaliteitsmerk Thule komen in verschillende grote en zijn geschikt voor een verschillend aantal fietsen. Zo neemt u uw wielrenfiets of mountainbike gemakkelijk mee op vakantie, of wanneer u verder van huis wilt fietsen. Installatie van de dragers zijn gemakkelijk te volgen en zijn buitengewoon veilig in gebruik.