Shampoo Heavy Duty Wash Armor All

Shampoo Heavy Duty Wash Armor All

Armor All
€ 10,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 5020144502326
  • Product: Shampoo
  • Merk: Armor All
  • Inhoud: 1000 ml
  • Krachtige reiniging
  • Verwijdert vuil, vet en aanslag
  • Amerikaans kwaliteitsproduct
€ 10,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
De Heavy Duty Wash shampoo van Armor All is een zeer krachtige shampoo die sterk optreedt tegen oppervlaktevervuiling, ook als die hardnekkig op de lak zit. Deze shampoo is dus voor het zware werk. Auto's die vers in de was staan dienen met een zachtere shampoo met was onderhouden te worden. Is uw auto echter sterk vervuild, neem dan een krachtpatser als de Armor All Heavy Duty Wash.

Armor All

Armor All is een productielijn ontstaan in de Verenigde Staten. Deze productielijn heeft producten die speciaal ontworpen zijn om te reinigen, glans en bescherming te geven aan de interieur en exterieur van de auto. Voor het interieur heeft Armor All producten ontworpen voor het onderhoud van leer, glas en de algemene onderhoud. De producten voor het exterieur zijn ontworpen voor het onderhoud van de wielen, banden en de lak van de auto. Met een auto moet met respect worden omgegaan, want een auto is een privilege. Daarom produceert Armor All producten die voor de onderhoud van de auto zorgen, zodat er met respect kan worden omgegaan met een auto.

Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook